Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Danielówka - komfortowe pokoje,atrakcyjne ceny!!!!Centrum Zakopanego!!!!

Adres obiektu Szymony 27, 34-500 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 6 opinii
4.4
Wyposażenie 4.4
Czystość 4.4
Wyżywienie 4.5
Lokalizacja 4.4
Obsługa 4.2
Zgodność z ofertą 4.6
Jakość do ceny 4.4
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-5 z 5

 
 

Jacek
Dodano: 2014-03-16
Pobyt od: 2014-03-11 do 2014-03-15
 
 
   

Po raz 3 bylismy w Danielówce,tym razem mielismy okazję poznać włascicieli Magdę i Tomka,bardzo sympatyczni i pomocni ludzie :).Polecamy wszystkim:)Pozdrawiamy z Bydgoszczy.


 
 

Michał & Kasia z Jaworzna
Dodano: 2014-01-08
Pobyt od: 2014-01-02 do 2014-01-06
 
 
    

Osobom poszukującym noclegu w Zakopanem gorąco polecam kwatery Danielówka. Pokoje czyste, ładne, zadbane, dobrze wyposażone - tak jak aneks kuchenny. Właściciele - Magda i Tomek - jedni z najsympatyczniejszych ludzi jakich poznałem. Lokalizacja minutę od dworca PKP i kilka minut od Krupówek, oraz własna wypożyczalnia sprzętu narciarskiego to tylko niektóre z dodatkowych zalet.


 
 

Monika i Przemek
Dodano: 2013-03-05
Pobyt od: 2013-02-25 do 2013-03-28
 
 
    

Polecam gorąco to miejsce. Pokoje czyste, przytulne, gustownie urządzone. Gospodarze bardzo mili. Zawsze doradzili co gdzie i jak :) Naprawde dziękujemy i na pewno wrócimy w to miejsce nie raz:)


 
 

Magda i Łukasz
Dodano: 2013-03-04
Pobyt od: 2013-02-12 do 2013-02-16
 
 
    

Serdecznie !POLECAMY! kwaterę Danielówka! Bardzo bardzo bardzo sympatyczni, uprzejmi, życzliwi, mili, gościnni właściciele służący zawsze miłą podpowiedzią, poradą co, gdzie i którędy :) Pokoje gustowne, zadbane i po prostu ładne :) Świetna lokalizacja, wszędzie bliziutko. Z okna widoki na góry. Przyjemna, miła i rodzinna atmosfera umilająca pobyt. Z chęcią zawitamy w Danielówce ponownie. Pozdrawiamy ze Szczecinka! :)


 
 

Magda i Wojtek
Dodano: 2013-02-08
Pobyt od: 2013-02-05 do 2013-02-07
 
 
   

Dziękujemy za bardzo miłą gościnę.Gospodarze bardzo sympatyczni.Pokoje ładne, czyściutkie i przytulne.Jeśli się nadarzy okazja z pewnością jeszcze tam zawitamy :)


Opinie 1-5 z 5

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

10 przykazań początkującego narciarza

10 przykazań początkującego narciarza

Chcesz zacząć, ale nie wiesz jak? Kuszą cię ośnieżone stoki, jednak boisz się początków? Ten dekalog pomoże ci postawić pierwsze narciarskie kroki.

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie